top of page

Табір для діток військових ЗСУ, вимушено переміщених сімей та сімей у складних життєвих обставинах

Війна триває, і ми просто навчилися жити з цією війною. Жити і не боятися, жити і допомагати, жити і працювати, жити і наближати перемогу!

Ще в перші місяці війни спільним бажанням членів Асоціації було прийнято рішення не опускати руки та діяти всупереч обставинам, обмеженням та труднощам. Була прийнята додаткова цільова програма, яка зосереджена на допомозі найбільш постраждалим від війни категоріям людей. Відтак все, що за довгі роки роботи в туризмі ми навчилися - те, що вміємо краще за інших, ми задіяли в роботі на благо українцям, а особливо - маленьким українцям, нашому майбутньому!

Вчора, 28 жовтня, в рамках реалізації цільової програми, 45 діточок прибули до табору на Прикарпатті. Ці дітки як ніхто потребували відпочинку, зміни оточення, позитивних емоцій та вражень, тиші та зоряного неба без спалахів. Завдяки ініціативі та організації Асоціації в'їзних туристичних операторів України, інформаційній та фінансовій підтримці фонду bekind.ua неймовірній гостинності Національний заповідник «Давній Галич» та готелей Готель КНЯЖА ГОРА і Вежа Галич Готель-ресторан, організаційної участі Київський міський центр соціальних служб та Армія Волонтерів , маленькі українці знову відчують себе безтурботними дітлахами, їх чекатиме тиждень незабутніх вражень та емоцій, піклування та радощів!

До табору потрапили дітки військових ЗСУ, вимушено переміщених сімей та сімей, що потрапили в складні життєві обставини. Ми щиро вдячні всім, хто долучився та підтримав нашу ініціативу. Ми налаштовані продовжувати цей проєкт, щоби охопити турботою якомога більше дітей, які страждають від війни. І закликаємо долучатися заклади сфери гостинності та організації, які можуть надавати допомогу та підтримку для реалізація важливої місії.

Добро перемагає! Україна переможе!


bottom of page