top of page

Презентація України, як туристичного напрямку найбільшим гравцям туристичної галузі Республіки Кіпр

14.07.2021 відбулася презентація України, як туристичного напрямку для туристів з Республіки Кіпр Захід відбувся за ініціативи Embassy of Ukraine to the Republic of Cyprus Πρεσβεία Ουκρανίας στην Κύπρο та Асоціації в'їзних туроператорів України. До заходу долучилися з вітальним словом й Державне агентство розвитку туризму України .

Ми гідно презентували нашу країну та її невичерпний потенціал найбільшим гравцям туристичної галузі Республіки Кіпр, які зацікавлені в роботі з Україною.

З презентаціями також виступили авіаперевізники - компанії Fly UIA SkyUp Airlines Bees Airline-Ukrainian low cost , адже саме наявність прямого авіасполучення є одним з ключових факторів налагодження туристичних відносин та збільшення туристичного потоку між країнами.

Ми вдячні Посольству України в Республіці Кіпр, які зазначили важливість розвитку двосторонніх взаємовідносин, та підкреслили готовність всіляко підтримувати популяризацію України на Кіпрі саме як туристичного напрямку.

Також, хочемо висловити подяку Послу Республіки Кіпр в Україні, пану Луїсу Телемаху, який зазначив, що саме особливо цікаво туристам з Кіпру, на які туристичні продукти слід зробити акцент.

Ми вдячні всім спікером презентація від Асоціації, які з натхненням, професіоналізмом та ентузіазмом вкотре презентували нашу країну, та, звичайно, Association of Incoming Tour Operators of Ukraine та всіх членів, контакти яких були направлені учасникам від Республіки Кіпр.

Дякуємо НТО за постійну участь ті підтримку! National Tourism Organization of Ukraine



bottom of page