top of page

Презентація міста Київ, як туристичної дестинації, з нагоди святкування Днів Києва в Баку

08.06.2021 в місті Баку, столиці Азербайджану, відбулася презентація міста Київ, як туристичної дестинації, з нагоди святкування Днів Києва в Баку. Захід відбувся з ініціативи та сприяння Управління туризму та промоції КМДА та за підтримки заступниці міського голови Марини Хонди.

Асоціація в'їзних туроператорів України, в особі Марії Юхновець, долучилася до делегації та презентувала асоціацію та всіх її членів, підкреслила важливість та переваги від співпраці з локальними туристичними операторами в Україні , розкрила туристичні можливості столиці, враховуючи сучасні тенденції та вподобання туристів.

Також, відбувся й B2B нетворкінг, під час якого всі присутні туристичні компанії з Азербайджану отримали контакти всіх членів асоціації для подальшої плідної співпраці, що є однією з найголовніших умов сталого розвитку та збільшення туристичного потоку до міста Київ. Також, було підписано план практичних дій щодо співробітництва у сфері туризму на 2021 - 2023 рр. між Асоціацією в'їзних туроператорів України та Асоціацією туристичних агентств Азербайджану.

Щиро вдячні Радовій Марині за підтримку саме практичних дій в розбудові туристичних взаємовідносин.

Хотіли б висловити свою подяку та повагу Посольству України в Азербайджанській республіці за всебічну підтримку заходу та роботу, направлену на просування України



bottom of page