top of page

Презентація Києва в Стамбулі

На черзі після Баку, нас очікував Стамбул, Туреччина. Дійсно очікував та зустрів гостинно! Презентували місто Київ, зауважили, що саме в місті Києві все починається, і, власне, подорож Україною також. Для поціновувачів історії, культури, активного та пригодницького відпочинку, шопінгу, гастрономічного туризму - це все про нашу прекрасну столицю! Звичайно, окремий акцент зробили й на MICE.

Ми переконані, що для збільшення туристичного потоку між країнами, однією з найважливіших умов є взаємодія на рівні бізнесу. Саме українські туристичні оператори, пропонуючи унікальні туристичні продукти, дослухаючись до рекомендацій щодо вподобань та важливих акцентів, зможуть розширити межі сприйняття України як туристичного напрямку.

Саме тому, ми особливо вдячні системній роботі Управління туризму та промоції КМДА в особі Марини Радової та підтримці заступниці голови КМДА Марини Хонди, та за надання можливості взяти участь в заходах. Наразі, длі бізнесу, який є безумовним рушієм розвитку туризму, дуже важливо брати участь в B2B форматах зустрічей. Це дуже вдалий симбіоз взаємодії з місцевою владою.

Хочемо також висловити повагу Консульству Україні в Стамбулі за підтримку заходу та сприяння в організації зустрічей з колегами з Tursab.

Варто відзначити високий інтерес колег з Туреччини до співпраці з членами нашої Асоціації. Контакти отримали абсолютно всі місцеві компанії, які сприяли участь в заході



bottom of page