top of page

Партнерство з HOTEL FORUM_UA

Український готельний бізнес вимушений пристосовуватися до подій, які мають великий негативний вплив на економіку та суспільство. Сьогоднішні виклики складні, але спільними зусиллями можливо не тільки вистояти, але й знайти передумови для розвитку!

Сфера гостинності є невід'ємною та фундаментальною складовою розвитку туристичної галузі, відтак проблематика, умови сьогодення, перспективи та подальший розвиток готельного бізнесу в Україні дуже важливий для туристичних операторів.

Цього року Асоціація в'їзних туристичних операторів України є інформаційним партнером HOTEL FORUM_UA, який відбудеться вже незабаром. ✅️Організтор форуму - @VANGROUPworkshop

♻️Місія: Об'єднання відповідальних українських бізнесів, які функціонують та розвиваються в умовах постійної присутності «чорних лебедів». ⏱️Дата: 28–29 квітня 2023 року 🚩Місце: EMILY Resort, Львів-Винники 👨‍💻Цільова аудиторія: власники та керівники готелів і ресторанів, інвестори, розробники, дизайнери, архітектори, фінансові експерти та технологи, інші працівники сфери гостинності.

☝️Співмодератором форуму буде Дмитро Танцюра, член правління Асоціації в'їзних туристичних операторів України.

Більше деталей та умови участі на сторінці організаторп - https://www.facebook.com/VANGROUPworkshop


bottom of page