top of page

Travel News Market у Стокгольмі

Україна та український туристичний сектор вперше взяли участь у Travel News Market, який об’єднує міжнародних постачальників з усього світу для скандинавського ринку.


Незважаючи на війну та важкі для нашої туристичної індустрії часи, Український Голос має звучати в усіх куточках світу, щоб звернути увагу на важливість підтримки нашої країни.


Наше повідомлення було: «Подорож має значення: відвідайте Україну після Перемоги»


Ми інформували всіх відвідувачів нашого стенду про те, як важливо не забувати про Україну як туристичний напрямок, наскільки наша країна та її економіка потребуватимуть у майбутньому мільйони міжнародних туристів.


Під час семінару в рамках тревел-шоу ми презентували туристичний потенціал нашої країни, поінформували про поточну ситуацію з туристичною інфраструктурою та туристичними об’єктами, які постраждали від війни, та як виживають в’їзні туроператори в наші дні.

Нашим ключовим повідомленням було те, як туристичний потік в Україну в майбутньому матиме позитивний вплив на добробут нашої країни.


І ми дуже вдячні за підтримку, яку отримали під час заходу!

Швеція щодня підтверджує, наскільки сильно вона підтримує Україну.


Ми хотіли б висловити глибоку подяку та повагу Асоціації шведської індустрії туризму Svenska Resebranschföreningen - SRF та Travel News Market за безперечну підтримку.


Також ми хотіли б подякувати:

✅️Посольство України в Швеції

✅️ Департамент туризму та промоції КМДА


за підтримку участі нашої Асоціації в Travel News Market




bottom of page