top of page

Re:Start Ukraine as a Tourist Destination for Canadians

Ukraine - Canada

Навіть в умовах пандемії, коли повноцінне відновлення подорожей ще не відбулося, ми системно працюємо над просуванням нашої країни, як туристичної дестинації Презентуємо Україну та її туристичний потенціал, закликаємо до подорожей в найближчому майбутньому, зацікавлюємо, вражаємо, надихаємо! Тож коли міжнародні туристи повноцінно відновлять свої подорожі, Україна буде представлена на мапі вибору дестинації.

Сьогодні,за спільної ініціативи з Embassy of Ukraine in Canada / Посольство України в Канаді та за сприяння Рада експортерів та інвесторів при МЗС України відбулася презентація Re:Start Ukraine for Canadian travelers

Канада - дуже важлива країна для розвитку співпраці. Україна має потужний туристичний потенціал й історично є однією з ключових дестинації для туристів з Канади.

Асоціація в'їзних туроператорів України гідно презентувала туристичні можливості нашої країни, наголосивши на ключових видах туризму та важливій інформації, яку слід знати для планування подорожей в Україну.

Також, до презентації долучилися Fly UIA , окреслили плани щодо відновлення прямого авіасполучення, що є важливою запорукою для збільшення туристичного потоку.

Була також презентована наша Асоціація. Ми підкреслили важливість співпраці саме з українськими туристичними операторами, які гарантують унікальні туристичні продукти та безумовно найкращий сервіс. Дякуємо колегам за плідну роботу!

Приємно було бачити чудові відгуки канадських колег Ми на вірному шляху! Щиро дякуємо Посольству України в Канаді за підтримку


bottom of page