top of page

Наймасштабніша головна туристична подія року - ITB Berlin

Цьогоріч Україна була представлена на наймасштабнішій та без перебільшення головній туристичній події року - ITB Berlin


Консолідований стенд представляли Державне агентство розвитку туризму України та міта: Київ, Чернівці, Харків, Запоріжжя, Ужгород, а також Ukrainian Hotel & Resort Association


Ми щиро вдячні за сприяння й допомогу в участі і нашої Асоціації та можливості представити на виставці провідних туристичних операторів в’їзного туризму України, Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації.Наші представниці Olena Fomina та Aleksandra Taran представляли Association of Incoming Tour Operators of Ukraine на стійці міста Київ разом з представниками столиці України!  Разом ми сильніші!


Це були насичені 3 дні нетворкінгу, приємних зустрічей, теплого спілкування та продуктивних переговорів. Всі три дні пройшли на одному диханні, з натхненням та вдячністю.


Висловлюємо щиру подяку всім відвідувачам нашого стенду - всім, хто як і ми, має в серці те, що не вмирає - віру у неминучу Перемогу України, у перемогу добра над злом.


Ми сердечно вдячні за увагу до України, за цікавість, підтримку, за кожне добре слово та бажання в майбутньому працювати з країною, яка мужньо боронить свої кордони, демократію та всю Європу.



bottom of page