top of page

Україна стає ближчою до Китаю!

На початку серпня поточного року Україна зробила рішучий крок назустріч туристам з Китаю. Було запроваджено безвізовий режим для громадян КНР, які подорожують до України з туристичною метою.


Важливою передумовою ефективності такого рішення є відповідне промо України як туристичного напрямку в Китаї. Наша Асоціація підготувала надихаючий промо ролик, який відображає готовність приймати в Україні китайських туристів. Для більш цільового охоплення ми підготували його китайскою та англійською мовами.


Відображення туристичного потенціалу, важливості врахування усіх тонкостей та побажань туристів з піднебесної, їх вподобання та інтереси, демонстрація готовності туристичної інфраструктури, дотримання безпеки та якості обслуговування - про все це йдеться в нашому відео. Та, найголовніше, ми як Асоціація в'їзних туроператорів України, робимо акцент на необхідності використання українських туроператорів, що безумовно стане запорукою вдалої реалізації туристичних груп, матиме гарантії якості, безпеки та, безумовно, найкращого представлення України в очах китайських туристів!


Ми вдячні нашим партнерам за підтримку та допомогу: Intercontinental Kiev b-hush lounge bar Корчма Тарас Бульба, Киев Магазин Amber Ukraine Китайский ресторан Дю лонг особлива вдячність Дмитро Танасійчук та Joe Wang Han


Відео підготували члени Association of Incoming Tour Operators of Ukraine



Comments


bottom of page