top of page

Співпраця з нашими колегами з Німеччини має продовження!

Ми дуже раді та вдячні, що співпраця з нашими колегами з Німеччини має продовження! Туристична спільнота вкотре доводить, що вона не залишається осторонь, а підтримує Україну у важкі часи.


Вчора, дякуючи зусиллям Ukrainehilfe Vogtsburg та особисто Andreas Kiefer, які зібрали велику партію гуманітарної допомоги, доставили її до України, подолали усі складності на етапі перетину кордону та сумлінній роботі наших колег з Асоціації, які заздалегідь пропрацювали всі логістичні моменти, прибули до Мукачево, прийняли вантаж на місці та організували відправку, нам вдалося передати:

✅️двом волонтерським центрам на Закарпатті понад 2,5 тонни продуктів харчування, засоби особистої гігієни та 50 food boxes, які особисто збирали німецькі родини для українців. Відтак, притулки, до проживають біженці з Харкова, Маріуполя, Бердянська, Запоріжжя та Краматорська отримали таку важливу сьогодні допомогу. ✅️до госпіталя в прифронтовій зоні були відправлені Новою Поштою 2 генератори, кисневий апарат, інвалідні візки, милицях та 12 комплектів медикаментів та медичних засобів.

Під час зустрічі з нашими колегами з Німеччини також вдалося обговорити подальші дії, а саме: продовження доставки гуманітарних вантажів та організацію відпочинку та реабілітації для діток, які потребують цього найбільше.


Ми переконані, що такі зусилля та щире бажання допомогти безперечно наближують перемогу України, на яку ми всі очікуємо!


Також, принагідно, хочемо висловити свою повагу та вдячність Катерині Тереховій та Олексію Новицькому, які організували та опікуються притулками для біженців зі сходу за півдня України (а це понад 100 сімей) та нашому колезі Максу Адаменку, який всіляко допомогав нам на всіх етапах та познайомив з Катериною та Олексієм.


Разом ми сильніші! ✊️


Comments


bottom of page