top of page

Літні табори для дітей України

Сьогодні весь світ відзначає День захисту дітей. І ми, українці, як ніколи, особливо гостро розуміємо наскільки це важливо, щоб діти були захищені.

Бо наші діти - це наше майбутнє. Ми маємо про них турбуватися та оберігати, прикладати максимум зусиль, аби вони зростали в безпеці та були щасливими.

Ми, як Асоціація з початку війни допомагаємо з організацією вивезення та розміщення дітей в безпечних місцях, де наразі вони мають змогу відволіктися від усіх жахіть війни, оздоровитися та проводити своє дитинство - активно, весело, з усмішками на вустах.Також, у разі потреби, ми надаємо і подальший супровід та допомогу під час перебування та сприяємо в повернені до рідних міст.

Розуміючи важливість та необхідність продовжувати такі виїзди, ми ініціювали програму літніх дитячих таборів, які будуть приймати наших маленьких українців, а особливо дітей з окупованих територій, міст та регіонів з активними бойовими діями, з сімей, що втратили домівки, дітей військових, сиріт та дітей з дитячих будинків, протягом літа.

Ми будемо раді будь-якій допомозі, тому запрошуємо до співпраці організації в Україні та закордоном, які готові долучитися до цієї ініціативи.

Разом до перемоги!


Контакт для додаткових запитань: +38(093)3297935, AITOUkraine@gmail.com, Олена Казьміна, член правління Асоціації в'їзних туроператорів України

П.С. на фото щасливі дітки, які вже третій день перебувають у сонячній та гостинній Албанії!


コメント


bottom of page